Αποκλειστικά για τους καταστηματάρχες

 

Κάνοντας οι καταναλωτές τώρα τις αγορές από τα καταστήματα σας τηλεφωνικά ή online, μπορούν να επιλέξουν και τη μέθοδό Click Away  για την παραλαβή των προϊόντων τους. Πως όμως εσείς μπορείτε να διασφαλίσετε τον κόσμο και εσάς από τον συγχρωτισμό, βάση των μέτρων της κυβέρνησης (άτομα σε ουρά εώς 9)?

Με το Appoinnt. μπορείτε τώρα να καταγράφετε ή να δίνετε online επιλογή στον πελάτη για την ώρα παραλαβής των προϊόντων από το κατάστημα σας.

 

Βήμα βήμα πως χρησιμοποιείς το Appoinnt. για το Click Away:

 

  1. Επιλογή προϊόντος από τον πελάτη με παραλαβή από το κατάστημα.

  2. *Επιλογή ημερομηνίας και ώρας που εξυπηρετεί τον πελάτη για την παραλαβή.
    * μπορεί να εφαρμοστεί και σε επιλογή καταστήματος 

  3. Προεξόφληση της παραγγελίας online ή στο κατάστημα.

  4. Με την ολοκλήρωση θα λαμβάνει ο πελάτης ένα email ή sms που του είναι απαραίτητο για την μετακίνηση του, 
    ώστε να παραλάβει την παραγγελία του από το κατάστημα.

 

Τι είναι το Appoinnt. by travelotopos;

 

Η travelotopos ltd παρουσιάζει μια πρωτοποριακή λύση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταστημάτων. Το Appoinnt.  προσφέρει ευκολία και συμμόρφωση με τα νέα δεδομένα λειτουργίας με τη μέθοδο Click Away.

Το Appoinnt παρέχει τη δυνατότητα οnline ραντεβού και επιλογή ανέπαφης συναλλαγής. Το  επιπλέον χαρακτηριστικό του συστήματος είναι σχεδιασμένο να λαμβάνει υπόψιν την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού, το Appoinnt. υπολογίζει τη χωρητικότητα αλλά και τον χρόνο αναμονής για την παραλαβή παραγγελιών με  ραντεβού για την ασφάλεια όλων. Δίνοντας έτσι την βέλτιστη δυνατότητα προγραμματισμένης ροής πελατών στην υποδοχή του καταστήματος.

Δημιουργήσαμε ένα πλήρως παραμετροποιημένο λογισμικό διαχείρισης για τα καταστήματα που αξιοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και επιτρέπει στους χρήστες να αναπτύξουν ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, αυξάνοντας παράλληλα τα έσοδα και την κερδοφορία τους.

 

#WorkEasier

 

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ